Take the 2-minute tour ×
Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. It's 100% free, no registration required.

The only problem is that YouTube videos don't start immediately. Watching animated circle icon - instead of the video - is annoying. When the video starts, there is no problem with it, it loads fast.

Here is the video how it looks

share|improve this question

migrated from superuser.com Oct 12 '11 at 9:49

This question came from our site for computer enthusiasts and power users.

    
Probably you have a slow network at your place. Where you located at? –  Larry Morries Oct 12 '11 at 8:29
    
Try updating / re-installing Adobe Flash. –  steve Oct 12 '11 at 8:45
    
I noticed there is no delay in stealth mode of Chrome. I think some extension causes this; ie AdBlock, YouTube Download, or any other. I'll check. –  Nime Cloud Oct 12 '11 at 10:13
    
I disabled all extensions. No luck. I did sign out. No luck. No problem with IE8. –  Nime Cloud Oct 12 '11 at 10:42
add comment

1 Answer 1

Your Internet speed is too low, as you said animated circle, that's indicating you that the video is currently buffering, in another words, it is loading, so whenever you open a video page on YouTube, play it, than immediately pause it, let the video buffer, you'll see a grey line filling, once it's filled, you can play your video without any interruptions.

share|improve this answer
    
No. It also starts buffering too late. In stealth mode, everything is ok. No problem with IE8 too. –  Nime Cloud Oct 12 '11 at 10:40
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.