Take the 2-minute tour ×
Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. It's 100% free, no registration required.

I´m trying to upload a video to YouTube, but it is not working. I´ve uploaded videos in the past, but have not been able to upload this video yet.

What happens, is, I select the video, but it never shows the progress bar and I can keep selecting videos.

I´ve tried it so far on Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer. Same results on every browser. I also tried the `basic´ uploader, but when I pressed the button to select a video, it does not open an explorer window.

My internet speeds: Down: 11.79 Mb/s, Up: 0.85 Mb/s

O/S: Windows 7 64 Bit

Video format: Sony AVC (MP4, 720p, 29.9fps) Video size: 234MB

share|improve this question
    
What is the length of the video? –  Dez Mar 19 '12 at 19:33
    
@Dez 6:01 minutes –  Deniz Zoeteman Mar 19 '12 at 19:37
    
Have you tried to delete the video you attempted to upload from your video manager and then re-upload it? –  Dez Mar 19 '12 at 19:46
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Nevermind, I found the YouTube discussion forums, and apperentely there are server-side issues with YouTube atm. YouTube partner / monitizing accounts get an old uploader that doesn't display the upload itself, although it still does. A workaround is select the video, keep your tab open, open new tab, go to YouTube video manager, and you'll see your video processing there.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.