Take the 2-minute tour ×
Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. It's 100% free, no registration required.

These are the settings I have for my Facebook account in LastPass:

screenshot

When I visit Facebook.com, there is no auto-login or filling the username and password:

screenshot

What's wrong?

share|improve this question
    
I've duplicated your issue. But i've also duplicated it on login.php. I'm checking into possible javascript badness they have because the form field names are stored correctly within my lastpass vault. –  Dez May 5 '12 at 22:00
    
I can't find anything about this. But if you click the Autofill button yourself (from the plugin/extension menu) it will work. <-- not an answer because it doesn't reflect the question. –  Dez May 5 '12 at 22:44
    
@Dez I already knew about clicking the auto fill button from the extension menu. –  user221287 May 6 '12 at 3:46
    
Check if you've set never autofill for this domain in last pass, I did this once for facebook mistakenly too. –  noob Aug 25 '12 at 20:08

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Bookmark and use https://www.facebook.com/login.php instead - the signup form that Facebook also put on the frontpage facebook.com causes issues with Lastpass.

share|improve this answer
1  
this is not working for me.. Even clicking Alt+i doesn't popup a bar showing buttons for Auto Fill and Auto Login. However I can fill the username and password by right click on the page and then choosing `Lastpass -> Autofill -> (click on username) –  AnimalsAreNotOursToEat Oct 28 '13 at 10:50

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.