Take the 2-minute tour ×
Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. It's 100% free, no registration required.

I uploaded a video in French on YouTube but a non-negligeable part of english-speaking people are gonna watch it. I uploaded the .srt file and everything works fine when I press the "CC" button.

However, I would like to force subtitles when I embed the video on my blog. I read the instructions here but they don't work anymore.

Any idea?

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

up vote 10 down vote accepted

Yes, you can.

If you are the video owner, you can make captions appear by default by adding this tag to your video: yt:cc=on. It won't stop people from turning them off by clicking the CC button, but it will default captions to 'on' for most users.

Embedded videos

  • When you embed a video on another site, you can make it so that captions are always shown on the embedded video. To enable captions on a video you'd like to embed, just add &cc_load_policy=1 to the video's embed code.
  • You can also choose a caption language for the embedded video. To specify the caption language for the video that you'd like to embed, just add &hl=fr&cc_lang_pref=fr&cc_load_policy=1 to the video's embed code. Here, hl sets the language for the player menu, cc_lang_pref sets the language for the captions shown in the video, and cc_load_policy=1 makes captions on by default. fr represents the ISO 639 language code for French. You can look up 2-letter language codes in the ISO 639-1 standard.

Source

share|improve this answer
    
from next time please don't only post links. Post the possible answer here. So that the question gets better visibility by search engines and people can find answers quickly. –  Bibhas Jun 5 '12 at 9:36
    
I'm so sorry. Thanks for the advice. –  Vic Abreu Jun 5 '12 at 12:06
    
No problem. :-) –  Bibhas Jun 5 '12 at 13:17
    
this yt:cc=on doesnt work with mine –  user23952 Sep 2 '12 at 6:19
1  
Not sure if anything's changed, but when linking to videos on YouTube try cc=1 instead of cc_load_policy=1 –  shilgapira Nov 24 '13 at 10:10
show 1 more comment

protected by Community Dec 18 '12 at 8:53

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.