Take the 2-minute tour ×
Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. It's 100% free, no registration required.

I have a slow internet connection and I changed the setting in YouTube to "I have a slow connection and never play HD video". Even so, it starts loading the video in 360, so that every time I need to change it to 240. I tried setting even auto, but it keeps getting pauses.

Is there anyway to change it to 240 permanently?

share|improve this question

migrated from superuser.com Oct 21 '12 at 17:28

This question came from our site for computer enthusiasts and power users.

add comment

2 Answers 2

To change the setting fort this, follow the steps below:

  1. Go to your Settings page.
  2. Click the Playback Settings link.
  3. Choose between the default setting and the “I have a slow connection” setting.
  4. Click the Save Settings button.
share|improve this answer
1  
yes I did that: I have a slow connection. Never play higher-quality video. But even so it plays video in 360 –  eagleye Oct 21 '12 at 19:00
add comment

You can try using browser extensions. For example, Magic Actions For YouTube allows this (http://www.chromeactions.com/)

This extension is available for: Google Chrome, Firefox, Opera.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.