Web Applications Stack Exchange is a question and answer site for power users of web applications. Join them; it only takes a minute:

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

My blog (ankursinha.in/blog) is configured to show up on planet Fedora: http://planet.fedoraproject.org but posts aren't appearing on the planet. I'm using a self hosted wordpress site. The admins looked into it and said that the planet gets a 406 error while trying to access feeds from my blog:

ERROR:planet.runner:Error 406 while updating feed
http://ankursinha.in/blog/category/fedora/feed/

I've checked the feed and it works just fine here in Firefox. I also tested it in Liferea and it works there too. This is what "ismyblogworking" says: http://ismyblogworking.com/ankursinha.in/blog

I've looked around quite a bit but I can't find any thing about this. Would any one know how to debug/fix this error please?

share|improve this question

The 406 seems to stem from a user agent error that my server doesn't seem to like.

# venus uses httplib2 underneath
import httplib2
h = httplib2.Http()
resp, content = h.request("http://ankursinha.in/blog/feed/", headers={'user-agent': 'trolololololol'})

works just fine. I'm still uncertain if the issue is in httplib2 or some server configuration, but changing the agent seems to work around it for the time being.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.