0

Recently the Notifications box (which drops down when you click the bell in the top right) has changed design and no longer shows me any notifications. Even when I know I should have notifications, the box is empty.

Notifications box empty, Firefox, all addons disabled

However, when I switch to one of my other accounts, I get notifications in the box as expected (still with new design):

enter image description here

If I go to Google+, the notification box uses the previous design and properly shows my notifications:

enter image description here

If I open YouTube in Chrome, it shows me the previous design and properly shows my notifications.

In summary, when I'm on YouTube in Firefox with this specific account, my notifications do not show. If it's browser specific, why is it working when I switch to another account? If it's account specific, why is it working with the same account on Chrome?

1

YouTube is unintegrating Google+, and since the previous notification bell was part of Google+, it had to go. There was a brief period in which users could switch back and forth between the YouTube and Google+ versions by clearing cookies because it wasn't rolled out 100% then, but this fix no longer works. The current workaround that is using Google+ to view notifications will also stop working in the near future.

If you don't see the notifications you're expecting, make sure that you have comment reply notifications enabled on https://youtube.com/account_notifications.

  • Ah, this makes sense. Some time after posting here I started seeing the new notification "version". The empty box must have been the result of being in some sort of "transition" as the changes were being rolled out. I'm glad G+ is being "unintegrated". Too bad it's not being "disentegrated" as well. Anyway, thanks for the explanation! – vertigoelectric Feb 5 '17 at 16:37
0

OK I fixed the issue. I tried logging in on Opera browser and notifications were as before, that G+ version, where you can reply and tagging names works.

Not sure what caused notifications to revert to previous version but deleting all YouTube cookies fixed issue for me. I am using Firefox 50.0.2.

protected by Community Aug 20 '17 at 2:50

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.