1

Alright I understand Ads are annoying at times, but its been a while since I am not seeing any ads on YouTube. Well all I see is a white background with the Skip Ads Button and a Timer kind of thing at the bottom-left. Also, I am not using YouTube Premium.

This is all that I see before the actual video.

No ads

So does anyone have an idea about this? I'm just curious to know why am I not seeing any ads.

2
  • Could be a browser issue? Maybe try in a incognito window or some other browser. Are there any errors on the dev console?
    – Raul
    Jul 5 '20 at 16:55
  • Nope.. Facing the same problem on other browsers as well and incognito also doesn't help..
    – Ayush Jain
    Jul 5 '20 at 17:33
1

I'm not exactly sure what the problem is, but it sounds like it might be a problem with YouTube. If it is then you can get something like CCleaner which clears all the cache and things that need to be cleared and that can help a lot of the times.

If you put code in the HTML that might be affecting it, or maybe the country region is making it like that. There's also a chance that it is your account. These are all just small steps that I'm not sure if it will fix it but will help you get a better gauge on the issue. And maybe restart your computer if you did everything and it's still not showing ads correctly.

2
  • 2
    Clearing Cache Worked !!
    – Ayush Jain
    Jul 7 '20 at 5:08
  • Glad I could help :D
    – Monk
    Jul 7 '20 at 5:23

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.