0

The only problem is that YouTube videos don't start immediately. Watching animated circle icon - instead of the video - is annoying. When the video starts, there is no problem with it, it loads fast.

Here is the video how it looks

4
  • Probably you have a slow network at your place. Where you located at?
    – Larry Morries
    Oct 12, 2011 at 8:29
  • Try updating / re-installing Adobe Flash.
    – steve
    Oct 12, 2011 at 8:45
  • I noticed there is no delay in stealth mode of Chrome. I think some extension causes this; ie AdBlock, YouTube Download, or any other. I'll check.
    – Nime Cloud
    Oct 12, 2011 at 10:13
  • I disabled all extensions. No luck. I did sign out. No luck. No problem with IE8.
    – Nime Cloud
    Oct 12, 2011 at 10:42

1 Answer 1

1

Your Internet speed is too low, as you said animated circle, that's indicating you that the video is currently buffering, in another words, it is loading, so whenever you open a video page on YouTube, play it, than immediately pause it, let the video buffer, you'll see a grey line filling, once it's filled, you can play your video without any interruptions.

1
  • No. It also starts buffering too late. In stealth mode, everything is ok. No problem with IE8 too.
    – Nime Cloud
    Oct 12, 2011 at 10:40

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.