7

Here is an example of someone who has posted a link to another YouTube video in a comment: https://www.youtube.com/watch?v=8kPyrq6SEL0&lc=z13qe524mnnzzzl5f04cdnrhgy3vi1zjk50

I tried to post a link to a video, but when I view the comment in a private browser session, it's hidden.

  • What browser, device, and OS are you using? Posting the URL of a YouTube video in a comment should work, and not be hidden. Are you using any ad-blockers, anti-virus tools, or other software, add-ons, or plugs-ins that might have hidden the link? – Michelfrancis Bustillos Dec 16 '15 at 22:10
  • Chrome, Windows 8. Not blocked as I can see the link from someone else in the example, but not mine in a private browser session. Add-ons don't run in a private session. My other comments are visible, even with external links to PDF files. Just not with YouTube links. – Chloe Dec 16 '15 at 22:20
  • Where is your comment, or what video did you leave a comment under, and under what name? – Eight Days of Malaise Dec 16 '15 at 23:09
  • It was a reply to the linked comment. It doesn't show for you or in a private browser window. – Chloe Dec 17 '15 at 1:29
4

By default, comments with links are held for approval. The video owner must approve your comment in order for it to be shown.

https://support.google.com/youtube/answer/4409780?ref_topic=6011167

  • Held for review tab: Review comments that are held for approval based on your comment settings. You can approve or deny these comment to be published, either individually or in bulk.

  • Marked as spam tab: Review comments that are marked as spam. You can approve or deny these comment to be published, either individually or in bulk.

0

The link you posted in your comment does seem to appear. (Posting this as an answer since posting images in comments in not possible.)

enter image description here

  • 1
    That's not my comment. My comment with a YouTube link does not appear. That was an example of someone else posting a YouTube link, which was the first sentence in my question. – Chloe Dec 16 '15 at 22:51
  • Try posting a link to your comment containing the YouTube link in question. If others can see the link, but you cannot, then the problem likely lies somewhere with your software/hardware or account. – Michelfrancis Bustillos Dec 16 '15 at 22:53

protected by Community Apr 6 '18 at 21:51

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.